Kiaulienos faršas, įsuktas į šoninę, keptas orkaitėje

2024-04-13 Autorius Baltoje lėkštėje

Kiaulienos faršas, įsuktas į šoninę, keptas orkaitėje
Gaminant atrodė, kad bandymas bus nelabai vykęs (pirmiausia nepavyko plonai supjaustyti šoninės, o paskui - gražiai susukti), bet skonis tikrai atpirko viską. Gavosi labai gardus patiekalas ir rekomenduoju pasigaminti!

Beje, prie tokių suktinukų labai tinka virtos arba keptos bulvės (itin patogu kartu iškepti jas orkaitėje kartu, kol kepa mėsa). Taip pat itin rekomenduoju pasirinkti šviežių daržovių salotas

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • malta mėsa: 200 gramų
    • kiaulienos šoninė: 400 gramų
    • kiaušiniai: 1 (mažo)
    • mėsos prieskoniai: ketvirtadalio arbatinio šaukštelio
    • druska: žiupsnelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių šoninę supjaustykite į juosteles.
  2. 2. Tada į maltą mėsą įberkite prieskonius, įmuškite kiaušinį bei gerai išmaišykite. Imkite mėsos dalį bei apvyniokite šoninės juostele, susmeikite mediniu smeigtuku.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet kepkite iki 175 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 50 minučių.
  5. 4. Patiekite su mėgstamu garnyru ir skanaukite!
Kiaulienos faršas, įsuktas į šoninę, keptas orkaitėje
Kiaulienos faršas, įsuktas į šoninę, keptas orkaitėje
Karštas čiabatos sumuštinis su kiauliena
(2)
Keptuvėje kepti kiaulienos vėrinukai
(2)