1. Iš pradžių pamuškite mėsos gabaliukus ir sukapokite česnaką.
2. Tada mėsos gabaliukus pabarstykite mėsos prieskoniais bei druska ir kapotu česnaku.
Reklama
3. Palikite šaldytuve, kol prieskoniai įsigers, maždaug 2-3 valandas.
4. Po to nuskuskite morkas ir supjaustykite šiaudeliais.
5. Imkite mėsos gabaliukus, juos patieskite ir ant jų dėkite morkytes, krapus, petražoles ir susukite.
6. Rekomenduoju susukti siūlu, kad suktinukai "nepabėgtų".
7. Šitaip susukite visus kiaulienos gabaliukus ir dėkite į puodą, pilkite maždaug 0,7 litro vandens ir troškinkite maždaug vieną valandą (kas 20 minučių pakeisdami vandenį).
8. Bebaigiant troškinti, išimkite mėsos suktinukus ir išvyniokite siūlus.
9. Sudėkite atgal į puodą užpilkite vandeniu ir sudėkite vieną didelę sutarkuotą morką, svogūno laiškų, krapų ir pavirkite kol morkos suminkštės maždaug 10-15 minučių.
10. Tuomet supilkite grietinėlę, pastą ir prieskonių įberkite šiek tiek (druska, pipirai arba tie patys mėsos prieskoniai, pagal skonį).
11. Dar šiek tiek pakaitinkite suktinukus padaže ir patiekite su bulvėmis arba virtais ryžiais ir daržovių salotomis. Skanaukite! :)