Mano visa šeima tikrai labai mėgsta pačius įvairiausius troškinius, nes tai ir sriuba, ir antras sotus patiekalas. Pats tas vėsesniems orams. O dar didžiulis pliusas yra tas, kad aš labai mėgstu juos gaminti. Šį kartą parodysiu kaip pasigaminti skanų troškinį iš kiaulienos šoninės, pagardinant ją raugintais agurkais, morkomis, bulvėmis ir kopūstais. Būtinai mėginkite!
1. Pradžioje kiaulieną susmulkinkite nelabai mažais gabalėliais bei apkepinkite keptuvėje.
2. Tuomet kol mėsa kepa, ruoškite daržoves. Morką supjaustykite riekelėmis, porą - žiedeliais, svogūną, bulves, agurką - kubeliais, o kopūstą - šiaudeliais.
Reklama
3. Tada daržoves bei apkepintą mėsą dėkite į puodą, dėkite pomidorų pastą, berkite prieskonius, pilkite sultinį, kad vos vos apsemtų, ir vis pamaišydami troškinkite ant nedidelės ugnies maždaug 60 minučių.