Kreminis porų, bulvių ir kiaulienos faršo troškinys su grietinėle

2024-02-08 Autorius WorldRecipes.lt

Kreminis porų, bulvių ir kiaulienos faršo troškinys su grietinėle
Neseniai Jums rodžiau kaip pagaminti labai skanų kiaulienos sprandinės troškinį su konservuotomis pupelėmis, kurį Jūs labai išgyrėte, o šiandien noriu parodyti visai kitokį variantą. Šiandien rodysiu kaip pasigaminti kreminį kiaulienos faršo troškinį su bulvėmis, porais ir grietinėle. Jis mane labai nustebino ir sužavėjo, nors ingredientai tikrai nesudėtingi ir juos tikrai lengvai rasite artimiausioje parduotuvėje. Tad nieko daugiau nebelaukiam ir imam gaminti pagal šį gerą receptą!;) 

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • kiaulienos faršo: 400 gramų
    • bulvių: 4
    • salierų šakniavaisių: 0,3 vnt.
    • porų: 1
    • mėsos sultinio: 0,5 litro
    • grietinėlės: 150 mililitrų
    • druskos
    • pipirų
    • kiaulienos prieskonių

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia kiaulienos faršą apkepiname gerai įkaitintame aliejuje keptuvėje su druska, pipirais bei kiaulienos prieskoniais. Kepdami vis pamaišome, kol faršas gražiai apskrus.
  2. 2. Tuo metu bulves, saliero šaknį nulupame bei smulkiai supjaustome. Suberiame į puodą užpilame sultiniu bei verdame.
  3. Reklama
  4. 3. Tada kai mėsa iškeps, suberiame ją į puodą su bulvėmis.
  5. 4. Suberiame griežinėliais supjaustytus porus, įpilame grietinėlės bei troškiname maždaug 20-25 minutes.
  6. 5. Patiekiame ir skanaujame!
Troškinys: Kiaulienos sprandinė rabarbarų marinate
(1)
Troškinta jautiena burgundiškai su rūkyta šonine ir baltu vynu
(2)