Neseniai Jums rodžiau kaip pagaminti labai skanų kiaulienos sprandinės troškinį su konservuotomis pupelėmis, kurį Jūs labai išgyrėte, o šiandien noriu parodyti visai kitokį variantą. Šiandien rodysiu kaip pasigaminti kreminį kiaulienos faršo troškinį su bulvėmis, porais ir grietinėle. Jis mane labai nustebino ir sužavėjo, nors ingredientai tikrai nesudėtingi ir juos tikrai lengvai rasite artimiausioje parduotuvėje. Tad nieko daugiau nebelaukiam ir imam gaminti pagal šį gerą receptą!;)
Ingredientai
kiaulienos faršo: 400 gramų
bulvių: 4
salierų šakniavaisių: 0,3 vnt.
porų: 1
mėsos sultinio: 0,5 litro
grietinėlės: 150 mililitrų
druskos
pipirų
kiaulienos prieskonių
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia kiaulienos faršą apkepiname gerai įkaitintame aliejuje keptuvėje su druska, pipirais bei kiaulienos prieskoniais. Kepdami vis pamaišome, kol faršas gražiai apskrus.
2. Tuo metu bulves, saliero šaknį nulupame bei smulkiai supjaustome. Suberiame į puodą užpilame sultiniu bei verdame.
3. Tada kai mėsa iškeps, suberiame ją į puodą su bulvėmis.
4. Suberiame griežinėliais supjaustytus porus, įpilame grietinėlės bei troškiname maždaug 20-25 minutes.