Troškinta jautiena burgundiškai su rūkyta šonine ir sausu baltu vynu - tai labai nuostabus mėsos patiekalas, kuriame yra daug ne mėsos (man asmeniškai patinka tokie mėsos patiekalai, kur mėsa yra tik viena iš daugelio sudėtinių dalių, kaip
čili troškinys,
lazanija ir panašiai). Kaip ir visuose patiekaluose, be abejo, labai svarbi ingredientų kokybė, todėl šį kartą gamindami naudojome brandintos jautienos (limuzino) kumpį. Iš pradžių gali atrodyti, kas čia tokio, gi per tiek laiko bet kokia mėsa tikrai išsitroškins. Deja ne, kažkada gaminau su vienoje paprastoje parduotuvėje pirkta jautiena (karviena) ir net po poros valandų troškinimo mėsa buvo tarsi guminė... Šį kartą mėsa kvepėjo visi namai, o pagaminus tiesiog fantastiškai tirpo burnoje. Tikrai, mėsa gali turėti labai skanų kvapą. Tad šiam patiekalui rekomenduoju pirkti mėsą tiesiai iš ūkininkų arba specializuotų mėsos parduotuvių, kad būtumėte visiškai užtikrinti jos kokybe.