Lavašo užkandis su vištiena ir špinatais

2018-08-20 Autorius Ką valgyti?

Lavašo užkandis su vištiena ir špinatais

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • tortilijos (lavašai) paplotėliai: 8
    • vištienos filė: 200 gramų
    • špinatai: 200 gramų
    • kietasis sūris: 200 gramų
    • česnakas: 2 skiltelių
    • svogūnai: 1
    • aliejus
    • druska
    • pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių vištienos filė pamuškite, pabarstykite druska ir pipirais bei iškepkite šlakelyje aliejaus. Po to atvėsikite bei smulkiai supjaustykite.
  2. 2. Tuomet toje pačioje keptuvėje pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną, česnaką, suberkite stambiai supjaustytus ar suplėšytus špinatų lapus, truputį pasūdykite bei troškinkite maždaug 3 minutes.
  3. Reklama
  4. 3. Tada sudėkite vištienos gabaliukus, gerai viską sumaišykite bei palikite keptuvėje.
  5. 4. Kitoje sausoje keptuvėje paskrudinkite tortilijas iš abiejų pusių, pabarstykite tarkuotu kietuoju sūriu, sukrėskite ketvirtį įdaro, vėl pabarstykite sūriu bei uždenkite kita karšta tortilija.
  6. 5. Šitaip paruoškite ir likusius paplotėlius. Mėgaukitės!
  7. 6. Rekomendacija: Daugiau užkandžių receptų rasite: Užkandžiai.