Tikriausiai tik perskaitę pavadinimą pagalvosite ir kuo gi šie svogūnėliai tokie fantastiški, kad nusipelnė net atskiro recepto mūsų puslapyje. Dar labiau manęs nesupras (o greičiausiai ir visai neperskaitys šio recepto) tie, kuriems vos išgirdus žodį svogūnas, akyse pradeda atsirasti ašaros, o atmintyje atsigamina blogi vaikystės prisiminimai apie tai, kaip tekdavo iš patiekalų išrinkti svogūnų gabalėlius. Bet aš savo akimis mačiau, kad svogūnų anti-fanai, valgė šį gardumyną užsigerdami vynu, atrodo, kad valgo taip, kaip animaciniuose filmukuose meškos valgo medų, net visus pirštelius apsilaižo. Šį fantastišką užkandį, gal net reiktų vadinti "svogūnų užtepėle" arba "svogūnų uogiene", bet tik paragavus, Jums pavyks suprasti apie kokį stebuklingą patiekalą aš čia kalbu. Einam gaminti!