Žirnių ankščių užkandis

2019-07-28 Autorius Lithuanian in the USA

Žirnių ankščių užkandis
Šio recepto idėją galite lygiai taip pat šauniai pritaikyti ir šparaginėms pupelėms. Vietoje sviesto galima naudoti saldžiarūgštį padažą, aštrų padažą arba česnakinį alyvuogių aliejų, priklausomai nuo to, kokio skonio norisi.

Ingredientai

    • jaunų žirnių ankštys: 200 gramų
    • sviestas: 50 gramų
    • druska

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių puode užvirkite vandenį, sudėkite žirnių ankštis, virkite maždaug 10 minučių, kol žirnių ankštys suminkštės, bet išliks traškios ir nepraras žalios spalvos.
  2. 2. Po to ankštis sudėkite į sietelį, paskui į lėkštę ir apibarstykite druska.
  3. Reklama
  4. 3. Sviestą išlydykite mikrobangėje, patiekite su ankštimis. Ankštis mirkykite į sviestą ir skanaukite!
  5. 4. Rekomendacija: Daugiau užkandžių receptų rasite: Užkandžiai.
Žirnių ankščių užkandis
Mini užkandėlės su antienos paštetu ir džemu
(1)
Rūkytos sviestžuvės ir baklažanų užkandėlė - 11 balų iš 10!
(1)
Užkandiniai keksiukai su mėsa, sūriu ir česnaku
(5)
Grissini duonos lazdelės su Parmezanu
(3)