Skumbrės užtepas - užtepėlė su kiaušiniais ir kaparėliais pagal Agnę Jagelavičiūtę

2020-06-26 Autorius Ingrida - Kviečiu į virtuvę

Skumbrės užtepas - užtepėlė su kiaušiniais ir kaparėliais pagal Agnę Jagelavičiūtę
Tai labai skani rūkytos skumbrės užtepėlė su virtais kiaušiniais ir kaparėliais nuo pat pirmo iki pačio paskutinio kąsnio. Tai taip pat gali būti nuostabus užkandžių krepšelių įdaras. Arba užtepėlę tiesiog galima tepti ant duoniuko, juodos duonos riekelės, kaip tik Jums yra skaniau. :)

Ingredientai

    • karšto rūkymo skumbrės: 1
    • svogūnai: 1 (nedidelio)
    • agurkai: 3
    • kiaušiniai: 2 (kietai virti)
    • kaparėliai: 1 valgomojo šaukšto
    • majonezas: 1 valgomojo šaukšto
    • juodieji pipirai: žiupsnio
    • druska: žiupsnio
    • laiškinis česnakas: pundelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia skumbrę išvalykite ir nukaulinkite. Išrinkite ašakas.
  2. 2. Tuomet smulkiai supjaustykite svogūną, agurką ir kiaušinius supjaustykite kubeliais.
  3. Reklama
  4. 3. Skumbrę pasmulkinkite.
  5. 4. Tada viską dėkite į dubenį.
  6. 5. Berkite ten kaparėlius, druską, pipirus ir dėkite mėgstamą majonezą.
  7. 6. Masę išmaišykite ir pabarstykite susmulkintais laiškiniais česnakais. Laikas skanauti!
  8. rūkytos skumbrės užtepėlė
  9. 7. Rekomendacija: Daugiau užtepėlių receptų rasite: Užtepėlės.
Vieno kąsnio užkandžiai įvairioms progoms (gimtadieniui, vakarėliui, piknikui ar kelionei)
(7)
Užkandžiai su lašiša ir sraigių ikrais
(1)
Keptas camembert sūris su uogiene
(2)
Dvi skanios, sveikos ir pikantiškos užtepėlės
(2)