Orkaitėje pagaminti patiekalai yra mano patys mano mėgstamiausi. Ir jeigu nuolatos kartojate, kad neturite laiko gaminti - tai štai jums nuostabi išeitis. Sudėkite viską į kepimo indą ir pašaukite kepti - tiek to darbo!
Ingredientai
triušienos mėsa troškinimui, kepimui: 250 gramų (galima pakeisti vištiena)
1. Iš pradžių į dubenį sudedame smulkiais kubeliais supjaustytą triušieną, suberiame česnaką, kalendrą, papriką, pagardiname druska ir maltais juodaisiais pipirais.
2. Tuomet įpilame šlakelį aliejaus, suberiame pusžiedžiais supjaustytą porą ir viską gerai išmaišome.
Reklama
3. Į kepimo indą sudedame triušieną, ant viršaus išdėliojame išilgai perpjautus pomidorus, perpus - pievagrybius, sudedame alyvuoges ir užberiame sūrio.
4. Kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug pusvalandį.
5. Patiekiame su mėgiamu garnyru: virtomis bulvėmis, bulvių koše, ryžiais arba kitomis mėgiamomis daržovėmis. Skanaus!