Orkaitėje keptas triušis su daržovėmis (kefyro marinate)

2024-01-12 Autorius Kviečiu į virtuvę

Orkaitėje keptas triušis su daržovėmis (kefyro marinate)
Šio triušio skonis be galo geras, todėl nusprendžiau, kad receptu tiesiog privalau pasidalinti ir su jumis. Mūsų šeimai itin patiko ir triušiui tiko kefyro marinatas. Tikrai vertas visos Jūsų dėmesio. Sakyčiau, kad ir mėsą šiek tiek suminkština, ir skonio papildomo suteikia. Tikrai nieko daugiau nelaukite ir imkitės gamybos. 

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • triušio kumpeliai: 4
    • druska: pagal skonį
    • juodieji pipirai: žiupsnio
    • grūdėtosios garstyčios: 1 valgomojo šaukšto
    • česnakas: 2 skiltelių
    • kefyras: 300 mililitrų
    • morkos: 1
    • svogūnai: 1
    • porai: 0,5
    • sultinys: 400 mililitrų
    • grietinėlė: 200 mililitrų
    • Persilado prieskoniai: 1 arbatinio šaukštelio
    • lauro lapai: 2
    • smulkinti krapai: 1 valgomojo šaukšto

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia triušio kumpelius pabarstykite druska, pipirais ir susmulkintu česnaku.
  2. 2. Užpilkite kefyru ir įmaišykite garstyčias.
  3. Reklama
  4. 3. Palikite marinuotis maždaug 6-10 valandų.
  5. 4. Po to į troškintuvą dėkite triušio gabaliukus, susmulkintas daržoves, lauro lapus, persilado prieskonius, žiupsnį druskos. Užpilkite sultiniu bei grietinėle.
  6. 5. Kepkite įkaitintoje iki 160 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug 2 valandas.
  7. 6. Iškepusius kumpelius pabarstykite krapais.
  8. 7. Skanaukite su bulvių koše ir salotomis. :)
Lęšių troškinys su mėsa ir daržovėmis
(3)
Plovas su ėriena
(2)
Kiauliena korėjietiškai
(37)