Kiaulienos išpjova su obuolių padažu

2017-10-17 Autorius Oditėlės blogas

Kiaulienos išpjova su obuolių padažu
Aš tikrai labai mėgstu tokius patiekalus, kurie yra paprastai bei greitai pagaminami, bet tuo pačiu labai skanūs. O jeigu dar kažkurią gamybos dalį už mane atlieka orkaitė - tai išvis tobula, nes man lieka daugiau laisvo laiko. Šis kiaulienos išpjovas receptas būtent toks. Ir jam reikia visai nedaug ingredientų.

Šį patiekalą labai skanu patiekti su keptomis daržovėmis. Žinoma, galite rinktis ir savo mėgstamą garnyrą.

Ingredientai

    • kiaulienos išpjovos: 1
    • druska
    • malti juodieji pipirai
    • svogūnai: 1
    • obuoliai: 2 (vidutinio dydžio)
    • vištienos sultinys: 250 gramų
    • šviežias čiobrelis: kelių šakelių

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje kiaulienos išpjovą apibarstome iš visų pusių su druska bei maltais juodaisiais pipirais.
  2. 2. Tuomet keptuvėje įkaitiname šlakelį aliejaus bei apskrudiname išpjovą iš abiejų pusių.
  3. Reklama
  4. 3. Tada išimame apkeptą išpjovą bei sudedame kubeliais supjaustytą svogūną, obuolius bei kepame keletą minučių, kol šiek tiek suminkštės.
  5. 4. Supilame vištienos sultinį ir kai tik užvirs, ant viršaus uždedame išpjovą, čiobrelio šakeles. Jei keptuvę galima naudoti orkaitėje, uždengiame folija (jei ne, tuomet perdedame į kepimo skardą).
  6. 5. Kepame 180 laipsnių įkaitintoje maždaug 15-20 minučių.
  7. 6. Po to išimame išpjovą, suvyniojame į foliją bei paliekame šiltai apie 10 minučių.
  8. 7. Galiausiai supjaustome kiaulieną bei patiekiame su obuolių padažu bei mėgiamomis salotomis. Skanaus!
  9. 8. Rekomendacija: Daugiau kiaulienos išpjovos receptų rasite: Kiaulienos išpjovos receptai.
Keptas paršelis orkaitėje
(7)
Velingtono kepsnys
(3)
Keptuvėje kepta kiaulienos šoninė su garstyčių padažu
(4)