Čili con carne - troškinys su jautienos faršu, pomidorų padažu ir konservuotais pomidorais

2023-09-17 Autorius WorldRecipes.lt

Čili con carne - troškinys su jautienos faršu, pomidorų padažu ir konservuotais pomidorais
Šiandien noriu pasidalinti recepto variantu kaip nesunkiai paruošti Čili con carne (Chilli con carne) su jautienos faršu, pomidorų padažu, pupelėmis, konservuotais pomidorais, paprikomis ir sūriu. Ingredientai ganėtinai paprasti, o paruošimas taip pat nėra labai sudėtingas ir pavyks visiems. Galiu Jums drąsiai prižadėti, kad šis patiekalas Jums patiks, nes kam gi gali nepatikti nuostabaus skonio čili troškinys? Tad imkite šį receptą, naudokitės juo ir pasiruoškite fantastiškai skanią vakarienę jau šiandien! :)

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių pakepinkite jautienos faršą.
  2. 2. Dėkite smulkiai supjaustytus svogūnus, po to raudoną papriką.
  3. Reklama
  4. 3. Berkite druskos bei juodųjų pipirų.
  5. 4. Tuomet pasiimkite ganėtinai aukštą puodą bei į jį supilkite pupeles su visomis sultimis.
  6. 5. Užvirus suberkite iškepusį faršą.
  7. 6. Paskui suberkite smulkintus česnakus, įdėkite konservuotus pomidorus bei pomidorų padažą.
  8. 7. Dar kartą įberkite druskos ir pipirų.
  9. 8. Viską gerai išmaišykite bei ir pavirkite maždaug pusvalandį.
  10. 9. Per tą laiką, susitarkuokite fermentinį sūrį bei pasiskrudinkite batono.
  11. 10. Kai jau viskas išsitroškins įberkite sūrį.
  12. 11. Prieš patiekdami taip pat galite apibarstyti sūriu.
  13. 12. Labai rekomenduoju skanauti su skrudintu batonu. Mėgaujamės!

Kristina

Paprasta paruošti, bet labai skaniai gaunasi, ačiū, kad pasidalinote. :)
Atsakyti
Čili con carne - troškinys su jautienos faršu, pomidorų padažu ir konservuotais pomidorais
Įdaryti makaronai su bešamelio padazu
(3)