Spaghetti bolognese - spagečiai su "Bolonijos" padažu iš jautienos faršo, patiekti su sūriu, tikrų tikriausia klasika, kurią gamina daugelis pasaulyje.
Spagečiai su "Bolognese" padažu - man asmeniškai vienas iš pačių skaniausių makaronų patiekalų. O va mano dukra, šio patiekalo užsimano bene kiekvieną savaitę.
Patarimai ir pastebėjimai. Aš šį padažą verdu lygiai vieną valandą. Spageti makaronų aš įprastai verdu mažiau, kad būtų kuo daugiau padažo.
Visada gaminu su malta neriebia jautiena (ne riebesne nei 20 procentų). Jeigu pasirinksite virti su riebesne mėsa, tai išsiskirs ganėtinai daug riebalų (rekomenduočiau juos nupilti), nes kitaip bus kiek per riebu.
Sudėtingumas. Tikrai nesudėtingai paruošiama.
Mano recepto ir skonio vertinimas. 5/5. Tikrai fantastika, būtinai kartosiu ir ateityje. Gaminau jau daugybe kartų, receptas niekada nenuvilia.
Agnė
Atsakyti
vaidas
Atsakyti