Labai mėgstu tirštas sriubas, o ši viena skaniausių kada gamintų, o gal ir pati skaniausia. Šį kartą pasirinkau ją pagaminti su triušiena ir tikrai nesuklydau, rekomenduoju tai pamėginti ir Jums.
Ingredientai
triušienos juosmininės dalies filė: 200 gramų (galima pakeisti ir vištiena)
1. Į puodą, kuriame virsime sriubą, įpilame šlakelį aliejaus ir sudedame smulkiais kubeliais supjaustytą triušieną, papriką, pomidorą, česnaką, griežinėliais - porą, suberiame žoleles, maltą papriką ir pakepame keletą minučių bei užpilame karštu vandeniu.
2. Kai tik viskas užverda, suberiame makaronus, įdedame pomidorų padažą, pagardiname druska, maltais juodaisiais pipirais ir verdame tol, kol makaronai bus išvirę.
Reklama
3. Patiekiame ir skanaujame!
4. Rekomendacija: Daugiau tirštų sriubų receptų rasite: Tirštos sriubos.
Ylona
Atsakyti