Tiršta sriuba su triušiena arba vištiena, makaronais ir daržovėmis

2020-03-13 Autorius Oditėlės blogas

Tiršta sriuba su triušiena arba vištiena, makaronais ir daržovėmis
Labai mėgstu tirštas sriubas, o ši viena skaniausių kada gamintų, o gal ir pati skaniausia. Šį kartą pasirinkau ją pagaminti su triušiena ir tikrai nesuklydau, rekomenduoju tai pamėginti ir Jums.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • triušienos juosmininės dalies filė: 200 gramų (galima pakeisti ir vištiena)
    • raudonosios paprikos: 0,5
    • poras: nedidelio gabaliuko
    • pomidorai: 1
    • česnakas: 2 skiltelių
    • džiovintų žolelių mišinys: 1 arbatinio šaukštelio (baziliko, raudonėlio, rozmarino, čiobrelių)
    • rūkyta malta raudonoji paprika: 1 arbatinio šaukštelio
    • pomidorų padažas: 2 valgomųjų šaukštų
    • karštas vanduo: 1 litro
    • smulkūs makaronai: 50 gramų
    • druska
    • malti juodieji pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Į puodą, kuriame virsime sriubą, įpilame šlakelį aliejaus ir sudedame smulkiais kubeliais supjaustytą triušieną, papriką, pomidorą, česnaką, griežinėliais - porą, suberiame žoleles, maltą papriką ir pakepame keletą minučių bei užpilame karštu vandeniu.
  2. 2. Kai tik viskas užverda, suberiame makaronus, įdedame pomidorų padažą, pagardiname druska, maltais juodaisiais pipirais ir verdame tol, kol makaronai bus išvirę.
  3. Reklama
  4. 3. Patiekiame ir skanaujame!
  5. 4. Rekomendacija: Daugiau tirštų sriubų receptų rasite: Tirštos sriubos.
Rusiška žuvienė su ryžiais ir daržovėmis
(1)
Lietuviška pievagrybių sriuba
(2)
Šalta špinatų sriuba
(2)