Pasta su malta jautiena

2017-10-17 Autorius WorldRecipes.lt

Pasta su malta jautiena
Paprastas, bet skanus patiekalas su malta jautiena. 

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • „Agnesi“ Fusilli Lunghi Bucati pasta: 400 gramų (arba kita)
    • malta jautiena: 400 gramų
    • "Pesto" padažas su grybais: 1 pakuotė
    • neriebi Mozzarella: 50 gramų
    • grietinė: 100 gramų (30%)
    • pomidorų padažas: 50 gramų
    • šviežiai malti pipirai
    • druska
    • prieskoninės žolelės
    • alyvuogių aliejus

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje užviriname vandenį makaronams. Kol vanduo verda, į keptuvę sudedame mėsą bei apkepame be riebalų. Pabarstome druska bei pipirais, viską išmaišome. Sudedame pastą į užvirusį vandenį, įpilame šaukštą aliejaus. Padažo pakelio turinį sumaišome su 50 mililitrų karšto vandens (virinto), vėl išmaišome, įdedame grietinės, pomidorų padažo, išmaišome iki vientisumo.
  2. 2. Tuomet išvirusius makaronus sudedame į lėkštę, ant viršaus uždedame apkeptos mėsos, užpilame jau paruošto padažo, apibarstome suplėšytais Mozzarellos gabaliukais. Galiausiai, pagardinkite prieskoninėmis žolelėmis bei iškart patiekiame. Labai skanus patiekalas!
  3. Reklama
Grikių makaronai su aštriomis krevetėmis
(1)
Fettuccine makaronai su vištiena ir baltu padažu
(16)
Makaronų salotos su avinžirniais
(1)
Cacio e pepe receptas
(3)
Kreminiai makaronai su tunu, grietinėle ir špinatais
(1)
Makaronų apkepas su mėsa ir paprika
(2)
Makaronų salotos su daržovėmis ir feta
(1)