Pasta su malta jautiena

2017-10-17 Autorius WorldRecipes.lt

Pasta su malta jautiena
Paprastas, bet skanus patiekalas su malta jautiena. 

Ingredientai

    • „Agnesi“ Fusilli Lunghi Bucati pasta: 400 gramų (arba kita)
    • malta jautiena: 400 gramų
    • "Pesto" padažas su grybais: 1 pakuotė
    • neriebi Mozzarella: 50 gramų
    • grietinė: 100 gramų (30%)
    • pomidorų padažas: 50 gramų
    • šviežiai malti pipirai
    • druska
    • prieskoninės žolelės
    • alyvuogių aliejus

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje užviriname vandenį makaronams. Kol vanduo verda, į keptuvę sudedame mėsą bei apkepame be riebalų. Pabarstome druska bei pipirais, viską išmaišome. Sudedame pastą į užvirusį vandenį, įpilame šaukštą aliejaus. Padažo pakelio turinį sumaišome su 50 mililitrų karšto vandens (virinto), vėl išmaišome, įdedame grietinės, pomidorų padažo, išmaišome iki vientisumo.
  2. 2. Tuomet išvirusius makaronus sudedame į lėkštę, ant viršaus uždedame apkeptos mėsos, užpilame jau paruošto padažo, apibarstome suplėšytais Mozzarellos gabaliukais. Galiausiai, pagardinkite prieskoninėmis žolelėmis bei iškart patiekiame. Labai skanus patiekalas!
Makaronai su vištiena ir daržovėmis grietinėlės padaže
(1)
Įdaryti makaronai su kalakutiena
(1)
Cannelloni makaronai su rikota ir špinatais
(1)
Kreminiai pilno grūdo makaronai su tunu
(1)
Įdaryti makaronai su varške ir špinatais pagal Beatą
(1)