Maltos mėsos ir fetos sūrio apkepas su makaronais

2024-05-07 Autorius WorldRecipes.lt

Maltos mėsos ir fetos sūrio apkepas su makaronais
Šiandien Jums rodau savo vyro bene patį mėgstamiausią patiekalą - makaronų apkepą su malta mėsa, feta sūriu, fermentiniu sūriu ir konservuotais pomidorais. Pagaminimas tikrai nėra labai sudėtingas, o galutinis rezultatas be galo geras. Labai mėgstu tokius patiekalus, kur orkaitė atlieka didžiąją dalį darbo. Tikrai drąsiai rekomenduoju Jums pamėginti. Esu tikra, kad liksite nenusivylę ir šiuo receptu naudositės ne vieną kartą! 

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • makaronai: 300 gramų
    • malta mėsa: 400 gramų
    • svogūnai: 1
    • česnakas: 2 skiltelių
    • trinti konservuoti pomidorai: 1 stiklainio (400 gramų)
    • vanduo: 100 mililitrų
    • fetos sūris: 100 gramų
    • tarkuotas kietasis sūris: 150 gramų
    • paprikos milteliai: 2 arbatinių šaukštelių
    • druska
    • pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių makaronus išverdame (pagal instrukcijas ant jų pakuotės).
  2. 2. Maltą mėsą pakepiname su susmulkintais česnakais ir svogūnais.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet įpilame vandens, sudedame sutrintus konservuotus pomidorus ir fetos sūrį, pagardiname paprikų milteliais, druska bei pipirais.
  5. 4. Tada maltos mėsos masę bei makaronus sukrečiame į kepimo formą, gerai išmaišome, užberiame tarkuoto sūrio.
  6. 5. Kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 20 minučių.
  7. 6. Patiekiame ir skanaujame!
Malta mėsa - maltinukai tešlos krepšeliuose
(2)
Netikras zuikis Velykoms amerikietiškai
(4)
Lavašų suktinukai su malta mėsa
(8)