Pupelių ir baklažanų troškinys be glitimo

2023-06-13 Autorius WorldRecipes.lt

Pupelių ir baklažanų troškinys be glitimo
Toks baklažanų ir pupelių troškinys be giltimo idealiai tiks tiek pietums, tiek vakarienei, taip pat įsidėti ir į pietų dėžutę. Išmėginkite jau šiandien ir įvertinkite šį patiekalą patys. Tikiu, kad tikrai nenusivilsite, nes paruošimas visai nesudėtingas, o skonis tiesiog puikus.

Vienoje šio patiekalo porcijoje yra vos 202 kcal.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • baklažanai: 100 gramų
    • pupelės: 60 gramų
    • porai: 50 gramų
    • geltonosios paprikos: 40 gramų
    • lydytas sviestas: ~6 gramų
    • pomidorų pasta: 1 arbatinio šaukštelio
    • česnakas: pagal skonį
    • druska: pagal skonį
    • čili pipirai: pagal skonį

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia išmirkykite pupeles arba naudokite konservuotas, išvirkite.
  2. 2. Tada ant lydyto sviesto pakepinkite: porą, česnaką, baklažaną ir geltoną papriką.
  3. Reklama
  4. 3. Kai jau suminkštėja daržovės, užpilkite pomidorų pastą.
  5. 4. Pagardinkite druska bei čili pipiru.
  6. 5. Sudėkite pupeles ir šiek tiek pašildykite.
  7. 6. Dėkite į lėkštes ir skanaukite.
  8. 7. Pastebėjimas: Mano patiektos salotos šalis iš juodo ridiko, morkos ir romaninės salotos. Salotų užpilui naudojau garstyčių šaukštelį, citrinpipirius ir ypač tyro aliejaus šaukštelį.
  9. 8. Rekomendacija: Daugiau baklažanų troškinių receptų rasite: Baklažanų troškiniai.
Veganiška trinta moliūgų ir lęšių sriuba
(2)
Orkaitėje kepti žiedinių kopūstų kepsniukai (vegetariški)
(4)
Šiltos daržovių ir lęšių salotos
(3)