Morkos marokietiškai - pamilau morkas iš naujo!

2019-01-27 Autorius WorldRecipes.lt

Morkos marokietiškai - pamilau morkas iš naujo!
Marokietiškai paruoštos morkos, itin tinka prie įvairių mėsos bei žuvies patiekalų.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • morkos: 1 kilogramo
    • alyvuogių aliejus: 60 mililitrų
    • balzaminis actas: 60 mililitrų
    • šviežios petražolės: pluoštelio
    • tarkuotas česnakas: ~1 arbatinio šaukštelio
    • malta paprika: 0,5 valgomojo šaukšto
    • kuminas: 0,5 valgomojo šaukšto
    • druska: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • malti juodieji pipirai: ketvirtadalio arbatinio šaukštelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių nulupame morkas bei supjaustome įstrižomis riekelėmis. Į puodą įpilame vandens, suberiame supjaustytas morkas bei verdame, kol suminkštės.
  2. 2. Pagardo ruošimas: Į nedidelį dubenėlį supilame aliejų, balzaminį actą, įmaišome visus likusius ingredientus. Išmaišome.
  3. Reklama
  4. 3. Kai jau morkos suminkštės, jas dar karštas sumaišome su paruoštu pagardu. Labai gerai išmaišome.
  5. 4. Gardu ir karštas, ir šaltas garnyras. Skanaujame!
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau vegetariškų receptų rasite: Vegetariški patiekalai.

Adelė

Mėgstu morkas,butinai reikės pasigaminti ??
Atsakyti

Asta

o kam ? sveikiau visas nemarinuotas maistas.
Atsakyti
Varškės sūriu įdaryti pomidorai su alyvuogėmis
(1)
Cukinijų kepsneliai su sūriu ir varške orkaitėje
(1)
Kepti ryžiai su kiaušiniu ir daržovėmis kinietiškai
(4)
Kukurūzų ir brokolinių kopūstų kepsneliai
(3)