Orkaitėje kepti obuoliai su česnakine varške

2024-03-13 Autorius WorldRecipes.lt

Orkaitėje kepti obuoliai su česnakine varške
Orkaitėje iškepti obuoliai su pikantišku česnakinės varškės įdaru - skani užkandėlė arba gali būti ir neįprasti pusryčiai. 

Beje, man pačiai asmeniškai net skaniau, kai jie jau šalti, nei ką tik iš orkaitės. Tačiau mano vyrui atvirkščiai - jam patinka, tik kol dar yra šilti. Tad rekomenduoju tiek šiltus, tiek atvėsusius ir patiems nuspręsti, kuris variantas Jums skanesnis ir priimtinesnis. Imamės gamybos! 

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • obuolių: 4
    • varškės: 180 gramų
    • česnako: 2 skiltelių
    • kiaušinių: 1
    • krapų
    • petražolių
    • druskos
    • juodųjų pipirų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia obuolius perpjaukite pusiau, išskobkite sėklalizdžius (ir dar šiek tiek, kad būtų gilesnė duobutė).
  2. 2. Tada varškę išsukite su kiaušiniu, pridėkite kapotų žolelių, druskos, pipirų ir išspauskite česnako.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet dėkite į kepimo skardelę ir įpilkite stiklinę vandens.
  5. 4. Kepkite iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug pusvalandį.
  6. 5. Patiekite ir skanaukite!
Nesaldus sūrio pyragas
(2)