Salotos su burokėliu ir ožkos sūriu bei kanapių branduoliais

2022-09-21 Autorius Kviečiu į virtuvę

Salotos su burokėliu ir ožkos sūriu bei kanapių branduoliais
Kai norisi kitokios vakarienės. Kai norisi save palepinti, bet neapsunkinti ir neapkrauti.

Kartais tokią pietų dėžutę susidedu ir sau į darbą. O kad salotos būtų dar skanesnės ir gražesnės, jas gardinu čili pipirais "Angelo plaukai" iš "Druskos namai" asortimento. Šie pipirai yra intensyvaus aitrumo ir lengvo vaisiško skonio. Tai saulėje džiovinti čili pipirai. Puikiai tinka gardinti sriuboms, salotoms, troškiniams, padažams, kiaušinių patiekalams ir desertams. Tai mano naujas atradimas.

Ingredientai

    • salotų mišinys: 1 saujos
    • rukolos lapeliai: 1 saujos
    • burokėliai: 1 (virto arba kepto)
    • kreminis ožkos sūris: 50 gramų
    • kanapių branduoliai: 1 valgomojo šaukšto
    • kedo riešutai: 1 saujelės
    • čili pipirai: žiupsnio (naudoju "Angelo plaukai")
    • alyvuogių aliejus: šlakelio
    • balzaminis kremas: 1 valgomojo šaukšto

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia į lėkštes dedame salotų ir rukolos lapelius.
  2. 2. Tada ant viršaus dėliojame burokėlio griežinėlius, patrupiname ožkos sūrio, pabarstome kanapių branduoliais ir kedro riešutais, druska.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet pašlakstome aliejumi ir balzamiko kremu.
  5. 4. Galiausiai ant viršaus dedame čili pipirų. Patiekiame ir skanaujame. Skanaujame!
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau salotų receptų rasite: Salotos.
Salotos su burokėliu ir ožkos sūriu bei kanapių branduoliais

Asta

Aš dar įdedu ridikėlių, man jie čia labai tinka. Pamėginkite!
Atsakyti
Salotos su burokėliu ir ožkos sūriu bei kanapių branduoliais
Salotos su keptu tofu sūriu
(1)
Gaivios salotos su feta sūriu ir pomidorais
(9)