agavos sirupas: 0,5 arbatinio šaukštelio (arba medus)
česnakas: 0,5 skiltelės
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių pasirinktą mėsą supjaustykite plonomis juostelėmis, pabarstykite prieskoniais, įspauskite česnako skilteles bei viską išmaišykite, palikite pasimarinuoti maždaug 10-15 minučių. Kepkite ant didelės ugnies maždaug po 4 minutes iš kiekvienos pusės.
2. Po to imkite tortiliją, dėkite salotų lapus, supjaustytą griežinėliais pomidorą, marinuotus svogūnus, supjaustytą šiaudeliais agurką, dėkite keptos triušienos (arba vištienos) gabaliukus, pilkite padažo (padažui tiesiog sumaišykite visus nurodytus ingredientus tarpusavyje).
Reklama
3. Tortiliją suvyniokite, paskui apvyniokite kepimo popieriumi, kad būtų patogiau valgyti bei transportuoti (jeigu sugalvotumėte neštis pietums į darbą ar panašiai). Skanaukite!