Trinta kalafiorų - žiedinių kopūstų sriuba su morkomis ir čederio sūriu

2023-08-31 Autorius WorldRecipes.lt

Trinta kalafiorų - žiedinių kopūstų sriuba su morkomis ir čederio sūriu
Tai man asmeniškai labai patinkanti trinta sriuba, kurią visiškai nėra sunku paruošti. Ingredientų visiškai nedaug, tačiau visi kartu jie sukuria fantastišką skonį. Mano vyras šiaip nėra didžiulis kalafiorų mėgėjas, jei pasaulyje jie išnyktų jis tikrai jų nepasigestų. Tačiau šią sriubą jis valgo pasigardžiuodamas ir gali suvalgyti ne vieną lėkštę, tad tai didžiulis įvertinimas. :) Rekomenduoju pamėginti ir Jums jau šiandien!

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • vištienos sultinys: 2 litrų
    • morkos: 2
    • saliero stiebai: 2
    • svogūnai: 2
    • žiediniai kopūstai: 1 (nedidelio)
    • čederio sūris: 100 gramų
    • druska: žiupsnelio
    • šviežiai malti pipirai
    • aliejus

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje morkas bei salierus supjaustykite stambokais gabaliukais, svogūnus susmulkinkite, kopūstą išskirstykite žiedynais.
  2. 2. Tuomet į keptuvę pilkite aliejų, gerai įkaitinkite bei kepinkite daržoves.
  3. Reklama
  4. 3. Uždengę keptuvę patroškinkite dar apie 10 minučių, kol daržovės suminkštės, bet nepraras savo formos.
  5. 4. Tada puode užvirkite sultinį, sudėkite daržoves bei pavirkite dar kelias minutes.
  6. 5. Baigus virti, sudėkite sutarkuotą sūrį bei išmaišykite.
  7. 6. Su plaktuvu sutrinkite iki vientisos masės, berkite prieskonius bei išmaišykite.
  8. 7. Patiekite ir skanaukite!
  9. 8. Rekomendacija: Daugiau žiedinių kopūstų sriubų receptų rasite: Žiedinių kopūstų sriubos.
Lašišos sriuba arba thai vaikams
(4)
Šviežių žirnių sriuba
(5)
Dilgėlių sriuba
(3)
Sriuba su antienos krūtinėle ir krevetėmis
(2)