Gaminau kitą patiekalą iš lašišos ir sutvarkius žuvį, liko galva, kaulai bei oda. Taigi, sugalvojau pridėti visokių prieskoninių daržovių ir iš šitų atliekų (jei jas galima taip pavadinti) išviriau nuostabiausią sultinį. Aš jį ir panaudojau sriubai šiai lašišos sriubai gaminti.
Noriu, kad mano mano vaikai valgytų kuo įvairesni maistą ir būtų kuo atviresni naujiems skoniams. Tad kartais jiems gaminu ne visai tradicinius patiekalus. Galiu tik pasakyti, kad man pasisekė, nes mano vaikai visavalgiai - iki šiol vienintelis patiekalas susilaukė nemalonės -
troškintos kepenėlės (nors man juos buvo nuostabios). Ir tai galvojau, kad jau artimoje ateityje pabandysiu joms suteikti dar vieną šansą.:)
Bet dabar grįžtam prie lašišos - šį kartą viriau tokią beveik tailandietišką sriubą su kariu bei kokoso pienu. Bet ji gavosi visai neaštri ir idealiai tinka net ir vaikams - bent jau maniškiams.