Trupininis rabarbarų pyragas

2017-10-17 Autorius WorldRecipes.lt

Trupininis rabarbarų pyragas
Noriu pasidalinti labai paprasto, bet itin skanaus trupininio rabarbarų pyrago receptu. Jam reikės visiškai paprastų ingredientų, tačiau rezultate, jie visi tarpusavyje labai gerai "sužaidžia" ir išgauna fantastišką rezultatą. Pamėginkite pasigaminti ir Jūs! Manau, kad neliksite nusivylę šiuo pasirinkimu. ;)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • miltai: 100 gramų
    • cukrus: 75 gramų
    • malti graikiniai riešutai: 50 gramų
    • sviestas: 75 gramų
    • cukrus: 3 valgomųjų šaukštų
    • krakmolas: 1 valgomojo šaukšto
    • kapoti graikiniai riešutai: 100 gramų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš miltų, cukraus, maltų riešutų ir sviesto išminkykite tešlą ir ją sutrupinkite.
  2. 2. Rabarbarus nuvalykite, nulupkite ir supjaustykite gabalėliais. Juos sumaišykite su cukrumi ir krakmolu. Sukrėskite į riebalais išteptą apkepo formą. Ant viršaus užberkite tešlos trupinius.
  3. Reklama
  4. 3. Kepkite iki 200 laipsnių karščio įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių. Pabarstykite kapotais graikiniais riešutais.
  5. 4. Rekomendacija: Daugiau rabarbarų pyragų receptų rasite: Rabarbarų pyragai
Šokoladinis kriaušių pyragas
(6)
Kriaušių pyragas su migdolais
(3)
Pyragas Angelo ašaros
(25)
Imbierinis sūrio pyragas su karamele
(1)