Varškės sūrelis su aguonomis

2018-04-21 Autorius Skanūs kąsneliai

Varškės sūrelis su aguonomis

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • riebi varškė: 300 gramų
    • cukraus pudra: 50 gramų (arba pagal skonį)
    • vanilinis cukrus: 1 arbatinio šaukštelio
    • minkštas sviestas: 30 gramų
    • plakamoji grietinėlė: 1-2 valgomųjų šaukštų (pagal poreikį)
    • aguonos: 2 arbatinių šaukštelių
    • šokoladas: 200 gramų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių varškę mikseriu išsukame su sviestu bei cukraus pudra. Jei masė kiek sausa bei nesukimba, pilame, vis plakdamos, po šaukštą grietinėlės.
  2. 2. Tuomet pagardiname aguonomis bei vanile. Masę paliekame bent 60 minučių vėsiai.
  3. Reklama
  4. 3. Tada suformuojame 8 sūrelius bei padedame maždaug 30-45 minutėms į šaldiklį.
  5. 4. Po to, kai jau sūreliai kiek sutvirtės, apliejame juos tirpintu šokoladu. Leidžiame šokoladui sutvirtėti. Skanaujame!
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau sūrelių receptų rasite: Sūrelių receptai.
Naminiai varškės sūreliai per pusvalandį
(6)
Veganiška bananų duona - pyragas
(7)