1. Pirmiausia didelėje keptuvėje („wok“) įkaitiname aliejų bei 5 minutes pakepiname vištienos kumpelius (geriausia dalimis, ne visus iš karto). Išimame bei nusausiname ant popierinio rankšluosčio.
2. Tuomet nupilame aliejų bei riebalus, popierine servetėle iššluostome keptuvę, sudedame česnakus, imbierus, sojos padažą, ryžių vyną, medų bei labai gerai išmaišome. Pabarstome cukrumi, pagardiname aštriu čili padažu. Kaitiname, tol kol užvirs.
3. Tada sumažiname ugnį bei sudedame kumpelius. Uždengiame bei 30 minučių kaitiname ant nedidelės ugnies, kol vištiena bus visiškai iškepusi, o padažas sutirštėjęs. Kartais pamaišome, kad kumpeliai pasidengtų padažu. Jei per tiršta, įpilame truputėlį vandens.
4. Galiausiai sudedame į dubenėlius bei pabarstome petražolėmis. Patiekiame ir ragaujame. Skanaus:)