Vištienos apkepėlė su daržovėmis ir traškučiais

2017-10-17 Autorius Kruopytės virtuvė

Vištienos apkepėlė su daržovėmis ir traškučiais

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • vištienos file: 500 gramų
    • kukurūzų traškučiai: 150 gramų
    • fermentinis sūris: 150 gramų
    • raudonosios paprikos: 1 (arba žaliosios)
    • konservuotos raudonosios pupelės: 1 skardines
    • konservuoti kukurūzai: 1 skardinės
    • konservuoti trinti pomidorai: 1 skardinės
    • saldžiai aštrus padažas: 100 gramų
    • pipirai
    • druska

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje pasūdytame vandenyje išverdame vištienos file, apibarstome ją druska, pipirais bei supjaustome pailgais gabaliukais. Traškučius susmulkiname, sūrį sutarkuojame, kubeliais supjaustome papriką. Kepimo indą patepame aliejumi bei apibarstome kukurūzų traškučiais.
  2. 2. Tuomet atskirai išmaišome kukurūzus, pomidorus, pupeles, papriką, vištieną bei padažą. Pusę mišinio pilame ant traškučių bei apibarstome dalimi sutarkuoto sūrio. Ant viršaus sudedame likusius traškučius, supilame mišinį, o viršų apibarstome sutarkuotu sūriu. Kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 25–30 minučių. Skanaujame!
  3. Reklama
Avinžirnių sriuba su vištiena
(1)
Udon makaronai su vištiena
(1)