Vištienos krūtinėlė, įdaryta morkomis ir riešutais

Ingredientai

    • vištienos krūtinėlės: 2
    • graikiniai riešutai: 0,25 stiklinės
    • svogūnai: 1
    • morkos: 1
    • šaltai rūkytos šoninės juostelės (po dvi kiekvienam kepsniukui)
    • druska
    • pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje pamerkiame riešutus į šiltą vandenį bei palaikome jame, kol jų prireiks. Vištienos krūtinėlę įpjauname ne iki galo, kad atsiverstų kaip knyga, ir išmušame ganėtinai plonai su mėsos plaktuku.
  2. 2. Tuomet morką bei svogūną nulupame. Morką sutarkuojame burokės tarkos pagalba, svogūną supjaustome ketvirčiais. Nupilame nuo riešutų vandenį. Viską sudedame į trintuvą bei sutriname iki tirštos košytės.
  3. 3. Tada vištieną paskaniname druska bei pipirais, dedame įdaro bei užlankstome. Apsukame šonine bei susmeigiame mediniu pagaliuku.
  4. 4. Vištienos suktinukus dedame į skardą bei kepame 170 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug 25–35 minutes. Valgome su mėgiamomis salotomis. Skanaus!
Plovas | Receptas
(76)
Vištienos kebabas
(12)
Vieno puodo kiaulienos troškinys su pupelėmis, bulvėmis ir morkomis
(11)
Kalakutienos iešmeliai orkaitėje su jogurto padažu
(1)