1. Pradžioje krūtinėles nuplauname, nusausiname, išmušame bei pabarstome su druska.
2. Tuomet morkas nuskutame, sutarkuojame su burokų trintuve, cukiniją taip pat sutarkuojame, nuspaudžiame skysčius.
3. Tada keptuvėje išlydome sviestą, dedame morkas bei apkepiname (kol jos suminkštės), po to dedame svogūnų laiškus, tarkuotą cukiniją, prieskonius bei dar truputį patroškiname.
4. Nuimame nuo viryklės, paliekame atvėsti, o kai atvės, įmaišome sūrį.
5. Paskui įdarą dedame ant vienos krūtinėlės pusės, kitą užlenkiame, tvirtai susmeigiame smeigtukais, pamirkome į išplaktą kiaušinį, po to – i miltus bei apkepame keptuvėje iš abiejų pusių (trumpai, bet virš ganėtinai stiprios ugnies).
6. Tuomet dedame į indą, tinkantį orkaitei arba į tą pačią keptuvę (jei ji skirta ir orkaitėje kepti), supilame sultinį bei šauname į orkaitę.
7. Kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 10-12 minučių.
8. Garnyrui išverdame ryžių bei pasigaminame mėgiamų salotų.
9. Galiausiai prieš patiekdami ištraukiame smeigtukus. Ragaujam!