1. Pirmiausia supjaustome mėsą 1 centimetro storio gabaliukais. Pabarstome druska, pipirais bei provanso žolelėmis. Leidžiame truputį pasimarinuoti.
2. Tuomet garstyčias sumaišome su medumi. Kepsnius aptepame garstyčių bei medaus mišiniu.
Reklama
3. Ant garstyčių/medaus užtepame majonezo.
4. Tada supjaustome svogūnus pusžiedžiais, morkas griežinėliais bei truputį pakepame keptuvėje, kol suminkštės. Daržoves sudedame ant kepsnių.
5. Po to orkaitę įkaitiname iki 200 laipsnių temperatūros, dedame kepsnius bei kepame apie 20 minučių. Svarbu, kad kepsniai išliktų sultingi ir mėsa neišdžiūtų.
6. Praėjus laikui, kepsnius ištraukiame bei apibarstome sūriu. Dedame dar į orkaitę, kol išsilydo sūris. Skanaujame!
7. Rekomendacija: Daugiau kepsnių receptų rasite: Kepsniai.
Nepagailėti majonezo. Neišsausės mėsa ir bus padažo. Galima uždėti įvairių šaldytų daržovių (parduotuvėse yra įvairių rinkinių maišeliuose). Ir sūrį galima uždėti iš karto. Aš tokius kepsnius kepu ir keptuvėje su dangčiu, prieš tai daržoves šiek tiek apkepus.
Atsakyti
Rima
Atsakyti
Ona
WorldRecipes™
Atsakyti
Oksana
Atsakyti
Zenonas Baukas
Vanda
Atsakyti
Danutė
Atsakyti
Danutė
Atsakyti
Milda
Atsakyti