Gali būti, kad daugeliui tai bus pažįstamas ir ne vieną kartą gamintas patiekalas. Bet aš pati jį jau senokai gaminau, tai nusprendžiau įkelti šiuos orkaitėje keptus zraziukus kaip priminimą, jeigu ir Jūs esate šį labai skanų patiekalą primiršę.
1. Pastebėjimas: Ingredientų kiekius reguliuokite pagal savo skonį ir valgančiųjų skaičių.
2. Iš pradžių pasiruoškite faršą, kaip kad ruoštumėte savo mėgiamiems kotletams.
Reklama
3. Tuomet išsivirkite kiaušinius, juos supjaustykite kubeliais Sudėkite pakepintą svogūną, pagardinkite baziliku.
4. Tada imkite faršo gabaliuką, dėkite gardaus įdaro. Suformuotus zraziukus apkepinkite šiek tiek keptuvėje bei po to dėkite į orkaitę (~160-180 laipsnių temperatūros) galutiniam iškepimui.
5. Patiekite su mėgiamais garnyrais. Skanaukite!
6. Rekomendacija: Daugiau zrazų receptų rasite: Zrazų receptai.
Virginija
Atsakyti