Cukinijų blyneliai su varške ir lašiša

2017-10-17 Autorius Kruopytės virtuvė

Cukinijų blyneliai su varške ir lašiša

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • cukinijos: 700 gramų
    • vidutinio riebumo varškė: 2 pakelių
    • kiaušiniai: 6
    • miltai: 100 gramų
    • rūkyta lašiša: 100 gramų
    • krapai: saujos
    • druska
    • pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje cukiniją sutarkuojame, įmušame kiaušinius bei sudedame varškę. Viską gerai išmaišome. Suberiame miltus, krapus, druską ir pipirus bei masę vėl išmaišome.
  2. 2. Tuomet blynus kepame įkaitintoje keptuvėje su aliejumi, į vidų įspaudžiame po gabaliuką lašišos. Jei pirmoji porcija išeis ištižusi – nenusiminame, jau antras kepimas išeis tobulas. Pastebėję, kad pastovėjusi masė skystėja, galite į ją įberti dar truputį miltų. Skanaus!
  3. Reklama
Moliūgų blynai su sūriu
(2)
Žuvies blynai
(2)
Bananiniai blynai su šokolado gabaliukais
(2)