1. Pirmiausia svogūną ir česnaką nulupkite, o po to susmulkinkite blenderiu.
2. Tuomet faršą sumaišome su svogūnu ir česnaku, pasūdome ir įberiame pipirų pagal savo skonį.
Reklama
3. Tada sūrį smulkiai sutarkuojame ir kruopščiai sumaišome su faršu.
4. Po to į atskirą indą įmušame kiaušinius, įpilame pieno, šiek tiek druskos ir sumaišome šluotele.
5. Keptuvę sutepame aliejumi ir apkepame kiaušinių blynelius iš vienos pusės kol parusta.
6. Kad būtų patogiau padaliname faršą į penkias lygias dalis. Kruopščiai paskirstome faršą ant blynų šaukštu, o po to susukame kiekvieną blyną į vyniotinį.
7. Paskui kepimo formą arba skardą sutepame aliejumi.
8. Sudedame blynus ir kepame pusvalandį iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Lepinamės!
9. Rekomendacija: Daugiau blynų receptų rasite: Blynai.
Virginija Rancoviene
Atsakyti