Greiti lašišos kepsneliai keptuvėje su grūdėtomis garstyčiomis ir medumi

2023-11-17 Autorius Skanūs kąsneliai

Greiti lašišos kepsneliai keptuvėje su grūdėtomis garstyčiomis ir medumi
Itin skani ir sultinga lašiša, kepa keptuvėje, karamelizuotame padaže... Jūs net neįsivaizduojate, kaip viskas čia fantastiškai pavyksta. O Jūs tai privalote ne tik įsivaizduoti, bet ir paragauti. Tad dalinuosi labai pamiltu savo receptu, kaip paruošti tobulus lašišos kepsnelius. Nieko ilgai nelaukiam ir pradedam gamybą jau dabar!

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • lašišos filė: ~600 gramų
    • skystas medus: 2 valgomųjų šaukštų
    • grūdėtosios garstyčios: 2 arbatinių šaukštelių
    • aliejus: 2 valgomųjų šaukštų
    • citrinos sultys: 2 valgomųjų šaukštų
    • česnakas: 2 skiltelių
    • druska
    • pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia lašišą supjaustykite gabaliukais po maždaug 100-150 gramų.
  2. 2. Tada skystą medų sumaišome su garstyčiomis, spaustu česnaku ir likusiais produktais.
  3. marinatas lašišai su medumi ir garstyčiomis
    Reklama
  4. 3. Tuomet lašišą ištepame pasiruoštu marinatu ir maždaug 30 minučių pamarinuojame.
  5. marinuojama lašiša su grūdėtomis garstyčiomis ir medumi
  6. 4. Po to kepame vidutiniškai įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Odele į viršų maždaug 1-2 minutes, tada apverčiame, sumažiname kaitrą ir dar kepame maždaug 7 minutes ant odelės.
  7. kepami lašišos kepsneliai keptuvėje
  8. 5. Mūsų šeimai labai patinka skanauti su minutę apvirtomis šparaginėmis pupelėmis ir citrina...
  9. patiekti lašišos kepsneliai su garnyru