Sūdyta lašiša su citrininiais žuvies prieskoniais, druska ir cukrumi

2019-11-06 Autorius WorldRecipes.lt

Sūdyta lašiša su citrininiais žuvies prieskoniais, druska ir cukrumi
Sūdyta lašiša tai nerealiai skanus užkandis. Geriausia visada yra sūdyti nedidelį gabaliuką, nes po 4-5 dienų žuvis kiek sukietėja ir nebebūna tokia skani. Ir žinoma, ji gali tiesiog nusibosti, nes kasdien gi jos nevalgysi. O dabar pats nerealiausias jos pagaminimo variantas, kad nebereiktų pirkti parduotuvėje. 

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • lašiša: gabaliuko
    • druska: 2 arbatinių šaukštelių
    • cukrus: 1 arbatinio šaukštelio
    • citrininiai žuvies prieskoniai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių nulupame lašišai odą bei išimame kaulus.
  2. 2. Tuomet dubenėlyje sumaišome druską su cukrumi.
  3. Reklama
  4. 3. Gautame mišinyje apvoliojame lašišą.
  5. 4. Tada gausiai apibarstome prieskoniais.
  6. 5. Uždengiame bei padedame į šaldytuvą.
  7. 6. Po pusės paros apverčiame.
  8. 7. Pastebėjimas: Galite, aišku, vynioti į maistinę plėvelę. Bet aš to nedarau? Dar reiks saugoti, kad susidaręs skystis neišbėgtų... Galite valgyti jau po paros, bet žuvis dar gardesnė bus po 48 valandų.
  9. 8. Rekomendacija: Daugiau sūdytos lašišos receptų rasite: Sūdytos lašišos receptai.
Sūdyta lašiša su citrininiais žuvies prieskoniais, druska ir cukrumi

Mingailė

Išmėginau. Dabar su vyru labai dažnai pusryčiaujame dėdami tokią lašišą ant sumuštinių. Rekomenduoju visiems!
Atsakyti
Sūdyta lašiša su citrininiais žuvies prieskoniais, druska ir cukrumi