Kepti smidrai su šonine

2019-01-15 Autorius Samčio užrašai

Kepti smidrai su šonine

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • švieži smidrų stiebeliai: 20
    • plonos šoninės juostelės: 4
    • česnakinė druska: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • malti baltieji pipirai: 0,25 arbatinio šaukštelio
    • balzamiko padažas: 2 arbatinių šaukštelių

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros. Nupjaukite sumedėjusius smidrų kotukus bei pavirkite maždaug 5 minutes. Perliekite smidrus su lediniu vandeniu, kad išlaikytų gražią žalią spalvą.
  2. 2. Tuomet imkite po 10 vnt. smidrų pundelius bei apsukite dviem šoninės juostelėmis. Pagardinkite česnakine druska ir pipirais. Dėkite į kepimo indą bei dėkite į orkaitę kepti. Kepkite maždaug 15 minučių.
  3. Reklama
  4. 3. Patiekdamos apliekite balzamiko padažu. Skanaukite!
  5. 4. Pastebėjimas: Nuostabus patiekalas, kai norisi lengvos ir greitos vakarienės.
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau smidrų receptų rasite: Smidrų receptai.
Focaccia duonelė su alyvuogėmis - nuostabus užkandis prie vyno!
(2)
Salotos su feta ir bolivine balanda
(2)