Keptos įdarytos paprikos su varškės ir brinzos įdaru

2023-09-18 Autorius WorldRecipes.lt

Keptos įdarytos paprikos su varškės ir brinzos įdaru
Tikriausiai daugelis yra gaminę įdarytas paprikas su faršu, tačiau šiandien noriu pasidalinti visai kitokiu įdaru iš varškės ir brinzos sūrio, kuris mums labai patiko. Nors mūsų šeima ir nėra vegetarai ir labai ilgai be mėsos išgyventi negali, bet toks įdaras nustebino net mus. Visi ingredientai labai puikiai suderėjo tarpusavyje ir sukūrė kažką nuostabaus. Tikrai vertas visų didžiausių pagyrų ir geriausių įvertinimų. Labai drąsiai dalinuosi šiuo receptu su Jumis. Imkite, mėginkite ir lepinkitės!

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • paprikų: 4
    • brinzos sūrio: 300 gramų
    • varškės: 200 gramų
    • alyvuogių aliejaus: 4 valgomųjų šaukštų
    • česnako: 3 skiltelių
    • citrinos sulčių: 1 valgomojo šaukšto
    • druskos
    • baltųjų pipirų
    • čiobrelių

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia paprikoms nupjaukite viršūnėles, išvalykite sėklas ir apvirkite sūdytame vandenyje maždaug 5-7 minutes.
  2. 2. Sūrį sutarkuokite, sumaišykite su varške, 1 šaukštu aliejaus, išspaustu česnaku ir čiobreliais.
  3. Reklama
  4. 3. Pagal savo skonį pagardinkite druska, pipirais ir citrinos sultimis.
  5. 4. Kepimo indą ištepkite šaukštu aliejaus.
  6. 5. Paprikas prikimškite įdaro, uždėkite viršūnėles ir sudėkite į formą.
  7. 6. Pašlakstykite likusiu aliejumi ir kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug 20 minučių.
  8. 7. Patiekite ir skanaukite!
  9. 8. Rekomendacija: Daugiau įdarytų paprikų receptų rasite: Įdarytos paprikos.
Raudonųjų lęšių sriuba su morkomis
(4)