Veganiška, kokosinė bananinė pusryčių granola, be cukraus

2024-01-20 Autorius WorldRecipes.lt

Veganiška, kokosinė bananinė pusryčių granola, be cukraus
Fantastiška, skani, nuostabi, be jokios cukraus ir neatsivalgoma - tokia ši veganiška, kokosinė bananinė pusryčių granola. Tai dar vienas mano pastarojo meto atradimas, kurį galėčiau valgyti bene kasdien. 

Beje, gamindama aš naudoju kokosų pieną iš skardinės, kuris yra itin skystas bei liesas (kai kur toks vadinamas - kokosų vanduo). Bet jei gaminsite naudodami tirštą kokosų pieną, tada jo dedame 1-2 šaukštus ir įpilame šiek tiek vandens.

Ingredientai

    • bananų: 1
    • obuolių: 1
    • džiovintų datulių: 2
    • ne greito virimo avižinių dribsnių: 3 valgomųjų šaukštų
    • kokosų drožlių: 2 valgomųjų šaukštų
    • graikinių riešutų: 5 (galite naudoti ir kitokius)
    • cinamono: žiupsnelio
    • kokosų pieno: 100 mililitrų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia sutrinkite blenderiu bananą, datules, kokosų pieną ir cinamoną.
  2. 2. Pastebėjimas: Datules aš visad prieš trindama perpjaunu perpus, vien dėl to, kad jose kartais nepasitaikytų siurprizas-kauliukas.
  3. Reklama
  4. 3. Pasiruoštu "pienu" užpilkite avižinius dribsnius.
  5. 4. Tada obuolį nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Įmaišykite į granolą kartu su kokosų drožlėmis, suberkite pasmulkintus riešutus.
  6. 5. Dėl nuotraukos grožio aš dar šį kartą užbėriau keletą razinų, bet tai tikrai nėra būtina, saldumo čia ir taip pakanka. Skanaus!