Kiaušinienė - omletas su grūdėta varške keptuvėje arba orkaitėje

2019-11-22 Autorius Su karamele

Kiaušinienė - omletas su grūdėta varške keptuvėje arba orkaitėje
Be įvairiausių blynų bei įvairių košių labai populiaru pusryčiams gaminti omletus. Šįkart noriu su Jumis pasidalinti įdomesniu, sotesniu ir tikrai puikaus skonio omletu su grūdėta varške.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • kiaušiniai: 6
    • cukrus: žiupsnelio
    • druska: žiupsnelio
    • grūdėta varškė: 3 valgomųjų šaukštų
    • miltai: 3 valgomųjų šaukštų
    • lydytas sviestas: 2 valgomųjų šaukštų
    • pienas: 0,5 stiklinės

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių kiaušinius gerai išplakite su cukrumi bei druska.
  2. 2. Tuomet sudėkite varškę, miltus ir išplakite.
  3. Reklama
  4. 3. Lengvai palydykite sviestą bei sudėkite į plakinį.
  5. 4. Tada pilkite pieną ir viską išplakite.
  6. 5. Kepkite keptuvėje (iš abiejų pusių, kol iškeps - blyną, prieš apversdamos, padalinkite į kelias dalis, kad būtų lengviau apversti) arba orkaitėje (180 laipsnių temperatūroje maždaug pusvalandį).
  7. omletas su grūdėta varške keptuvėje
  8. 6. Padažui galite pasirinkti lydytą sviestą su grietine.
  9. 7. Pastebėjimas: Jei ryte pusryčiauju viena, tuomet visus nurodytus ingredientų kiekius padalinu iš 3 ir gaunu pakankamai greitus bei sočius pusryčius.
  10. 8. Rekomendacija: Daugiau omleto receptų rasite: Omleto receptai.
Kiaušinienė - omletas su grūdėta varške keptuvėje arba orkaitėje