Vegetariški įdaryti pievagrybiai su krabų lazdelėmis, porais ir sūriu

2021-02-27 Autorius Oditėlės blogas

Vegetariški įdaryti pievagrybiai su krabų lazdelėmis, porais ir sūriu
Tokie įdaryti vegetariški pievagrybiai su krabu lazdelėmis, porais ir sūriu (be mėsos) yra tikrai paprastai pagaminami. Maždaug 10 minučių darbo, o visa kita už Jus padarys orkaitė. Patys pievagrybiai gaunasi labai skanūs bei sultingi. Labai idealai tinka lengvai vakarienei, kai nesinori kažko sunkaus.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • pievagrybiai: 10-12 
    • snieginės krabų lazdelės: 2
    • porai: 1
    • raudonieji čili pipirai: 0,5
    • druska
    • juodieji pipirai
    • aliejus: 1 valgomojo šaukšto
    • fermentinis sūris: pagal skonį

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia nuvalome pievagrybius ir išimame jų kotelius.
  2. 2. Keptuvėje įkaitiname aliejų.
  3. Reklama
  4. 3. Į karštą keptuvę sudedame smulkiai pjaustytus pievagrybių kotelius, juostelėmis pjaustytą porą bei čili pipirą. Kepame, kol daržovės šiek tiek suminkštėja.
  5. 4. Tuomet paruoštą įdarą sudedame į indelį, suberiame pjaustytas krabų lazdeles, pagardiname druska bei juodaisiais pipirais.
  6. 5. Šaukštelio pagalba ant pievagrybių galvučių uždedame įdaro ir pagal skonį užberiame sutarkuoto fermentinio sūrio.
  7. 6. Kepame įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug 15-20 minučių. Patiekiame ir skanaujame!
  8. 7. Rekomendacija: Daugiau įdarytų pievagrybių receptų rasite: Įdaryti pievagrybiai.