1. Pirmiausia lėkštėje sumaišome miltus, druską, juoduosius pipirus bei prieskonines žoleles. Čia labai tinka „Provanso“ žolelių mišinys, bet galime panaudoti ir šalavijus arba kitokius prieskonius. Mišinyje apvoliojame kiaulienos pjausnius.
2. Tuomet didesnėje keptuvėje įkaitiname aliejų bei truputėlį sviesto, taip pat sudedame miltuose bei prieskoniuose jau apvoliotą mėsą. Kiekvieną mėsytės puselę kepame po maždaug 6–7 minutes.
3. Tada žiedais arba pusžiedžiais supjaustytus svogūnus porą minučių palaikome acte. Per tą laiką ketvirčiais supjaustome pomidorus. Po to mažoje keptuvėje įkaitiname šlakelį aliejaus bei sudedame svogūnus, taip sutraiškytą česnako skiltelę, įberiame cukraus. Iš karto sudedame ir pomidorus. Šį paruoštą mišinį reikia kepti ne ilgiau kaip 5 minutes, kad pomidorai spėtų tik gerai sušilti, o ne visai ištižti.
4. Garnyrui galime pasirinkti bulves, ryžius arba žalius salotų lapus. Skanaus!