Tokia vištienos sriuba paskutiniu metu tapo tikru mano atradimu. Ne tik mano, bet ir visos mano šeimos. Ji yra tikrai labai skani ir galėtų konkuruoti su prabangių restoranų patiekalais. Tokios sriubos su daržovėmis ir bulvėmis virimas užtruks gan ilgai, bet patikėkite - verta, nes jos užtena bent jau kelioms dienoms. Pašildyta ji išlieka tokia pat gardi kaip ir tik ką išvirus.
Aš gamindama dažniausiai naudoju vištienos ketvirčius, bet taip pat tinka ir
vištienos šlaunelės ar visas
višta. Išvirusią vištieną galite naudoti ne visą, o dalį pasilikti sumuštiniams, salotoms, mišrainėms ar panašiai.
Pirmiausia reikės išsivirti sultinį, o tik tuomet prasidės pačios sriubos gamyba. Sultinio dalį irgi galite pasilikti kitų sriubų ar troškinių gamybai.
Sriubos kiekį ir tirštumą reguliuojame pagal savo norus ir skoniu. Aš gaminu nei labai skystą, nei labai tirštą, o bandau pataikyti per patį aukso viduriuką.
Rasa
Atsakyti