Labiausiai po savo atostogų arba įvairiausių švenčių, kai suvalgoma daugiau maisto nei įprastai, aš pasiilgstu sriubos. Man tada ji tampa tiesiog privaloma. Šį kartą noriu su Jumis pasidalinti nuostabios grybų sriubos receptų. Jai pagaminti taip pat naudosime sorų kruopas, kurios įvairiose sriubose labai tinka.
Savo sriubai paskaninti naudojau "Cubeb" pipirus. Tokių pipirų kvapas yra ryškus, aromatingas, o skonis - aštrus, lengvai kartus bei ilgai išliekantis burnoje. Cubeb pipirai savo aromatingumu prilygsta kvapniesiems pipirams. Na o "Inka Sunsalt" saulės druska paskutiniu metu tapo viena iš mano mėgstamiausių. Žinoma, gaminti galite ir su savo mėgstamais pipirais bei druska, viskas gausis puikiai. :)
O Jūs ar mėgstate sriubas? Kokias įprastai valgote, o gal visai nevalgote? Mano asmeninis favoritas iš visų sriubų, vis tiek išlieka
tradicinė burokėlių sriuba (barščiai) su šonkauliukais. :)