Troškinti rauginti kopūstai su šviežiomis dešrelėmis

2017-10-17 Autorius WorldRecipes.lt

Troškinti rauginti kopūstai su šviežiomis dešrelėmis

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • šviežios kiaulienos dešrelės: 4-6
    • rauginti kopūstai: ~1 kilogramo
    • svogūnai: 1
    • šviežiai rūkyta šoninė: ~50 gramų
    • cukrus: 1 šaukštelio
    • aliejus: kelių šaukštų
    • vanduo: ~2 stiklinių
    • Lauro lapų
    • kvapniųjų bei juodųjų pipirų žirneliais
    • česnakas: kelių skiltelių

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje gilesnėje keptuvėje pakepinkite susmulkintus šoninę bei svogūną.
  2. 2. Ten pat sudėkite nuspaustus kopūstus (jeigu rūgštūs tuomet reikia perplauti), suberkite cukrų ir apkepinkite vis pamaišydamos, kol kopūstai truputį paruduoja.
  3. Reklama
  4. 3. Po to į kopūstus supilkite karštą vandenį, įdėkite dešreles, prieskonius, sumažinkite ugnį, pridenkite bei troškinkite maždaug 30-40 minučių.
  5. 4. Galiausiai patiekite su virtomis bulvėmis. Skanaukite!
  6. 5. Pastebėjimas: Kiti į troškinamus kopūstus įdeda pomidorų padažo arba grietinės. Aš šį kartą to nedariau.
Kiaulienos kukuliai su daržovėmis slyvų padaže
(1)