Žuvis - tilapija kepta ant ananaso su kuskusu

2021-03-04 Autorius Oditėlės blogas

Žuvis - tilapija kepta ant ananaso su kuskusu
Šis keptos žuvies (tilapijos) derinys su ananasais ir kuskusu gaunasi šiek tiek saldus, rūgštus ir aštrus. Ir galiu pasakyti, kad visa tai idealiai dera tarpusavyje. Galiu garantuoti, kad žuvies mėgėjai, labai teigiamai įvertins šį patiekalą.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • ananasas: 8 griežinėlių
    • tilapijų filė: 4
    • kuskusas: 1 puodelio
    • išspaustos laimo vaisiaus sultys: iš 0,5 vnt. 
    • medus: 1 arbatinio šaukštelio
    • aliejus: 1 valgomojo šaukšto
    • marinuoti jalapenai: kelių griežinėlių
    • druska
    • juodieji pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia ant kepimo skardos išdėliojame po 2 griežinėlius ananaso. Ant jų sudedame tilapijų file.
  2. 2. Pagardiname druska bei juodaisiais pipirais. Kepame nustatę grilio režimą maždaug 10 minučių arba karštoje orkaitėje.
  3. Reklama
  4. 3. Per tą laiką, kol kepa, kuskuso kruopas užpilame karštu vandeniu, kad šiek tiek apsemtų ir paliekame kol išbrinksta.
  5. 4. Išspaustas laimo vaisiaus sultis sumaišome su medumi bei aliejumi, įdedame jalapeno griežinėlių, pagardiname druska.
  6. 5. Dedame iškeptą žuvį į lėkštę, šalia patiekiame kuskusą ir ant viršaus užpilame padažą. Skanaujame!
  7. tilapija kepta ant ananaso su kuskusu ir jalapenais
  8. 6. Rekomendacija: Daugiau tilapijos paruošimo receptų rasite: Patiekalai iš tilapijos.
Balta žuvis ant grybų patalo
(1)
Skumbrė perlinio kuskuso patale
(2)
"Suši" salotos su raudona žuvimi
(3)
Upėtakis salotose su jogurtiniu padažu
(1)
Šiltos žuvies salotos su mangų padažu
(1)
Keptuvėje keptas traškus karpis su daržovėmis kinietiškai
(1)