1. Iš pradžių vištų skilvelius nuvalykite bei susmulkinkite. Dėkite į keptuvę ir su šlakeliu aliejaus apkepinkite.
2. Tuomet į puodą su vandeniu dėkite susmulkintas bulves.Kai skilveliai apkepa, dėkite į puodą, kuriame virsite sriubą, dėkite susmulkintą saliero kotą, susmulkintą kopūstą bei virkite maždaug 20 minučių.
Reklama
3. Tada svogūnus, morkas ir česnakus susmulkinkite bei pakepinkite svieste (aš naudojau savo mėgiamą "Valio" sviestą). Dėkite visą šį turinį į puodą, kuriame verda sriuba bei pavirkite maždaug 5 minutes. Berkite džiovintus rozmariną, čiobrelį, taip pat druską, pipirus bei svogūno laiškus. Išmaišykite bei išjungusios viryklę palikite dar maždaug 5 minutes. Patiekite ir skanaukite!
4. Rekomendacija: Daugiau daržovių sriubų receptų rasite: Daržovių sriubos.