Natūraliose sultyse fermentuotos daržovės

2021-02-06 Autorius Vaida Kurpienė

Natūraliose sultyse fermentuotos daržovės
Tokias daržoves galite ruošti atskirai arba kartu. Šaltuoju sezono metu idealiai paįvairina Jūsų valgomų šviežių daržovių racioną. Galite fermentuoti ir su putino sultimis ir bruknių tyre. Būtinai pamėginkite! :)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • šviežiai spaustos obuolių sultys: 200 mililitrų
    • citrinų sultys: 100 mililitrų (arba laimo vaisiaus sultys)
    • morkos
    • salierų gumbai
    • švieži burokėliai
    • svogūnai
    • kalendrų sėklos

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia į 1 litro talpos indą pailgomis vidutinio storio bei ilgio lazdelėmis supjaustykite morkas, salierų gumbus, burokėlius ir žiedais supjaustykite svogūnus, kiek telpa į stiklainį.
  2. 2. Tada susmulkintas daržoves sluoksniais sudėkite į stiklainį, kartas nuo karto įberkite kalendrų sėklų ir viską užpilkite obuolių sultimis, sumaišytomis su citrinos ar laimo sultimis, kad apsemtų daržoves.
  3. Reklama
  4. 3. Parai arba pusantros palikite stiklainį su daržovėmis kambario temperatūroje, tuomet, įdėkite į šaldytuvą. Štai ir viskas. Galite skanauti. Super daržovės, super skonis!
Paprikų, pipirų ir svogūnų čatnis - padažas
(5)
Konservuoti svogūnai
(1)
Pomidorų konservavimas
(28)