Natūraliai rauginti burokėliai su ruginiais miltais

2018-09-15 Autorius Gražina Gum

Natūraliai rauginti burokėliai su ruginiais miltais
Tai nuostabiausias būdas atstatyti hemoglobino trūkumą ir sustiprinti savo imunitetą.

Iš tokiu būdu pagamintų burokėlių, geležis esanti daržovėje yra daug geriau pasisavinama organizmo.

Nurodyti ingredientų kiekiai yra 1 litro stiklainiui.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • burokėliai: 3
    • ruginiai miltai: 1 valgomojo šaukšto
    • raugintų kopūstų sultys: 0,5 stiklinės
    • druska: 0,5 arbatinio šaukštelio (nėra būtina)
    • malti kmynai: 1 arbatinio šaukštelio
    • vanduo

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių į 1 litro stiklainį pilkite ruginius miltus, kopūstų sultis, kmynus ir druską. Tada užpilkite stikline kambario temperatūro vandeniu, kurį geriate (jeigu vandens iš kranto negeriate, prieš tai jį užvirinkite ir atvėsinkite). Gerai išmaišykite.
  2. 2. Tuomet supjaustykite burokėlius riekelėmis. Sudėkite į stiklainį. Baigta. Valgyti galima po 3-4 parų. Po 5 dienų (jeigu dar kažkokiu mistiniu būdu nesuvalgėte) dėkite į šaldytuvą.
  3. Reklama
  4. 3. Šaldytuve dar galima laikyti iki 5-7 parų. Skanaus!
  5. 4. Rekomendacija: Daugiau raugintų burokėlių rasite: Rauginti burokėliai.
Natūraliai rauginti burokėliai su ruginiais miltais