1. Pirmiausia kepenėles supjaustykite, pabarstykite Provanso žolelėmis ar čiobreliais, išmaišykite bei palikite pastovėti, kol kepsite svogūnus.
2. Tuomet svogūnus supjaustykite pusžiedžiais bei kepinkite, kol gražiai pagelsta. Išimkite iš keptuvės. Toje pačioje keptuvėje kepinkite kepenėles, kol gražiai apskrunda. Dėkite atgal svogūnus, įpilkite vieną stiklinę vandens bei uždengusios patroškinkite maždaug 10 minučių.
3. Po to sudėkite sūrį bei maišykite, kol jis išsilydo. Jogurtą sumaišykite su krapais, susmulkintais česnakais bei sudėkite į keptuvę su kepenėlėmis. Įberkite druskos, pipirų ir prieskoninių žolelių pagal savo skonį. Viską išmaišykite bei uždengusios troškiname ant vidutinės ugnies maždaug 10 minučių. Skanaukite!
4. Pastebėjimas: Gavosi itin gardus padažas. Jogurtą galite pakeisti grietine ar grietinėle.